Onze sponsors

HOOFDSPONSOR

Vanaf 2020 pronkt hoofdsponsor DEA RAMEN & DEUREN nog prominenter op onze gloednieuwe wieleroutfit in de volgende logische stap naar een langdurige samenwerking en het smeden van een hecht TEAM DEA blok.

DEA ramen en deuren

Uw specialist in het Waasland voor ramen en deuren.

Heeft u een nieuwbouwproject of gaat u renoveren ? Wilt u de ramen en deuren zelf plaatsen of liever het werk overlaten aan een vakman ? DEA Ramen & Deuren is gespecialiseerd in Aluminium en PVC, levert een uitgebreid assortiment en adviseert u graag bij uw keuze. Goed advies is kostbaar.

Dit zijn de drie aspecten waar DEA Ramen & Deuren nooit van afwijkt :

  • Duurzame kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Begeleiding

DEA Ramen & Deuren, Beekstraat 31, 9140 Temse België

NEVENSPONSORS

Uit hoofde van het lidmaatschap bij WTC De Vier Kronen tonen wij, in groep zowel als individueel, het volste respect en waardering voor onze hoofdsponsor DEA door op alle clubevenementen, clubritten en VWB-toertochten doorheen heel Vlaanderen de nieuwe teamkledij te dragen.

Als groep wil TEAM DEA zich verder onderscheiden en de wielersport in het algemeen in een positief daglicht plaatsen door onderweg een voorbeeldig en veilig fietsgedrag tentoon te spreiden met respect naar de andere weggebruikers toe.