Kalender

Wielerseizoen 2024

Vertrek en aankomst van al onze toertochten, zowel zaterdag als zondag, situeert zich in ons clublokaal Eetcafé Hippodroom, Beeldstraat 15 te 9100 Sint-Niklaas, een sfeervol, kwalitatief en kindvriendelijk établissement waar zowel klassiekers als verrassende en trendy gerechten geserveerd worden.

Warm en gezellig ingericht met zicht op de rijpistes binnen zowel als buiten vanuit de verwarmde veranda. Voor een snelle lunch, een koffie met vieruurtje of een gemoedelijk etentje, de kaart bevat voor elk wat wils. De perfecte tussenstop ook bij een wandeling of een fietstocht in de groene omgeving.

Tevens staat de deur open voor groepen, familiefeesten en bedrijfsevenementen in de verwarmde veranda, de feestzaal boven het eetcafé of het aanpalende Zebra-café.

www.eetcafehippodroom.be

Het Hippodroom complex maakt deel uit van Manège QC Stables, een unieke accomodatie in een prachtige, bosrijke omgeving, goed bereikbaar in het centraal gelegen Sint-Niklaas.

Kwaliteit en vertrouwen is hier het hoogste streefdoel met high-end faciliteiten ter beschikking en de levering van een full-service pensionstalling inclusief alle comfort.

www.qcstables.com